Més NotíciesNotícies

Divendres, 2 de maig de 2014

Pel maig, cada dia un...

Pel cada dia un raig? Què és això!! No, no i no! Pel maig cada dia un JOC DEL QL!! Ja sabeu quins són? Aquí els teniu tots... I els guanyadors dels jocs d'abril!!

A tots els quellegistes ens agrada molt llegir i escriure, però hi ha una altra cosa que també ens agrada molt. Ja sabeu quina, oi? JUGAR!!!!

Aquí teniu un repàs de tots els jocs relacionats amb llibres als que pots jugar al QL!!

 

  • El Llibre de la Setmana:  Vols guanyar un llibre "acabet de sortir del forn?" Llegeix les primeres pàgines i contesta les cinc preguntes! Si les encertes el llibre pot ser teu!  El darrer Llibre de la Setmana va ser L'edat del lloroi els GUANYADORS SÓN...Teixa, Simba i Peixet! Moltes felicitats als tres! Però ja sabeu que quan un Llibre de la Setmana acaba... en comença un altre! I AQUÍ el teniu:Els desastrosos encanteris de la bruixa Serafina!
  • Les Preguntes del Dia: Cada dia en entrar al web t’apareixerà una pregunta que hauràs de respondre en 60 segons! Quina presió! Cada mes té una temàtica diferent, i al maig descobrireu un munt de cosas sobre BIBLIOTEQUES, per celebrar el centenari de Biblioteca de Catalunya!  El quellegista que més preguntes encerti, tindrà premi al final de cada mes! I el guanyador del mes d'abril ha estat... Tabalet! Moltes felicitas!!
  • Els memories: comprova com estàs de memòria amb els nostres memory literaris. Juga-hi tantes vegades com vulguis: AQUÍ!
  • El Joc de les Cobertes: et desafiem al màxim: recordes els llibres per les seves portades? Doncs vinga, a demostrar si tens bona memoria! AQUÍ
  • I per últim, però no per ser el menys important, els jocs SORPRESA! El darrer Joc que hem organitzat l'equip del QL ha estat el Selfie de Sant Jordi. Moltes gràcies a tots els quellegistes que ens heu enviat les vostres fotos amb els vostres llibres i les vostres recomanacions! Però ja voldreu saber qui ha estat el guanyador, oi? Doncs entre tots els participants, el que ha tingut més sort al sorteig ha estat.... ATALANTA!!

No podem oblidar els Jocs que feu vosaltres, els quellegistes! En aquest enllaç trobareu tots els jocs que s'han anat creant al llarg d'aquests 6 anys de camí! 

Recordeu que tots els guanyadors apareixen anunciats al Rànquing, que el trobareu AQUÍ

 

Gaudiu de totes aquestes propostes i de les que vindran! No deixeu mai de llegir i jugar! Són dues eines molt importants per la imaginació i per ser FELIÇ

Fes-ho córrer

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr