Més NotíciesNotícies

Dimarts, 1 de juliol de 2014

QL ESPECIAL ESTIU!!!

Al QL ens encanta l'estiu, i per això sempre el celebrem amb un munt d'activitats especials. Aquí te les expliquem!!

Fins i tot el logo del QL s'ha preparat per anar a la platja amb flotador i tot!! I és que tot el fòrum està preparadíssim per a fer que les vostres vacances siguin més quellegistes que mai!! Mira tot el que tenim preparat!

- Viatjarem amb la literatura! Tenim una LLISTA per triar el millor llibre de viatges de tot llapis. Ens ajudes a fer-la créixer?

- Galeria de fotos! Ja tenim preparada la Galeria d'estiu! Es diu "De vacances amb el meu llibre", i està esperant que hi pengis la teva! La trobes AQUÍ!

- Els fils de conversa més refrescants! Amb quin personatge aniries de viatge? A quin escriptor t'enduries a la platja? Hem obert converses especials per celebrar les vacances!

- Concurs de microrelats! Sí: ho has llegit bé! Un Concurs de contes curts per a que tots els quellegistes pugueu treure l'escriptor que dueu a dins! T'expliquem com concursar AQUÍ!!

I també tindrem nous guanyadors del llibre de juny, un nou llibre per al juliol... I unes preguntes del dia que us encantaran: SOBRE MITOLOGIA!!!

Ja ho veus: El QL és un lloc fantàstic per a passar l'estiu!! Sigui a la platja, a la piscina, a la muntanya o a l'aeroport...ens llegim!!

 

 

Fes-ho córrer

1 comentari

  • Genial!!! Quin estiu més prometedor! ;D

    (Mixa)

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr