Més NotíciesNotícies

Dijous, 30 d'octubre de 2014

Un novembre de por!

Al novembre celebrem La nit d'ànimes i Tots Sants, així que al quellegeixes hem decidit dedicar el mes als llibres que parlen de vampirs, de monstres, de bruixes i de fantasmes. Siguin de por... o de riure!!

Benvinguts al novembre, quellegistes! El mes que dedicarem als llibres de les criatures de les tenebres! Pero no us preocupeu... ja veureu com no totes són tan terrorífiques com sembla! Aquí us expliquem totes les novetats que trobareu al fòrum!

- NOVES PREGUNTES DEL DIA dedicades als llibres més terrorífics de tot Llapis! Qui n'encerti més s'endurà... Un llibre terroríficament divertit!

- BUSQUEM LLIBRES DE POR! Estem fent entre tots una llista dels millors llibres de por! La trobes AQUÍ!

- ELS MONSTRES MÉS SIMPÀTICS! Hem engegat un nou concurs sobre la col·lecció L'Agus i els monstres, un llibre ple dels monstres més divertits que pugueu imaginar! Juga AQUÍ!

- LLIBRES PER A TOTS SANTS: Tenim engegada una conversa sobre llibres amb els protagonistes més tenebrosos, siguin de por o de riure! Comenta AQUÍ!

- NOU LLIBRE DE LA SETMANA: Una novetat del ratolí més estimat de Llapis: GERONIMO STILTON! Sí! Podtràs aconseguir El Gran llibre del Regne de la fantasia! Fes click AQUÍ per concursar!!

I a més a més...

- Aviat tindrem guanyadors del Llibre de la setmana d'octubre!

- Aviat tindrem guanyador de les Preguntes del dia d'octubre!

- Encara pots guanyar la Segona part de Wonder!

 

Ja ho veus: Tant si t'agraden els llibres de por com si no... el Quellegeixes és el millor lloc per passar el mes de novembre

 

 

Fes-ho córrer

1 comentari

  • Quines súper novetats! M’he quedat de pasta de moniato! ;)

    (Mixa)

Més notícies

Iniciativa de:
Institució de les Lletres Catalanes
Col·labora:
Vilaweb Tv3 Catalunya Radio
Generalitat de Catalunya 100% lectors

Pla Nacional de Lectura 2012-2016

© 2018 Generalitat de Catalunya, tots els drets reservats.

Segueix-nos a:
Facebook Twitter Flickr